Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

11 Jul, 2018 |

Doorstart WakaWaka

TSM Business School (TSM) heeft een doorstart van WakaWaka mogelijk gemaakt. TSM neemt de merknaam en de resterende voorraden van de producent van efficiënte lampen en telefoonopladers op zonne-energie over. TSM zal haar expertise op het gebied van bedrijfskundige en leiderschapsontwikkeling inzetten om WakaWaka toekomstbestendig te maken.

 

Albert-Jan Postma, directeur/eigenaar van de Freia Groep, waar TSM deel van uitmaakt, zegt over de doorstart: “WakaWaka is een innovatieve onderneming met duurzame en maatschappelijk relevante uitgangspunten die door bedrijfskundige uitdagingen in financiële problemen is gekomen. Voor de opleidingen van TSM is WakaWaka een prachtige en bijzondere case. Het duurzaam verder brengen van WakaWaka past perfect in het opleidingsprogramma.”

 

Albert-Jan Postma stond aan de basis van AOG Holding, dat ruim 25 jaar geleden is ontstaan uit een joint venture met de Rijksuniversiteit Groningen (RUG). Hij bouwde AOG uit tot een succesvolle publiek/private samenwerking binnen de Freia Groep, het netwerk van  opleidings- en trainingsbedrijven waarvan hij de eigenaar is.

 

Tot Freia behoren naast TSM Business School ook AOG School of Management en Comenius Leergangen (alle drie 50% RUG), IBO Qualified Business School, NIVE Opleidingen, Horizon Training & Ontwikkeling en Van Harte & Lingsma.

 

SPJ ondersteunt Freia Groep in communicatie.  

Delen

Reageer (0 Reacties)