Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

29 Nov, 2018 |

Visma breidt uit in Nederland

Visma Group, een toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware voor het mkb en de (semi)publieke sector in Scandinavië en de Benelux, heeft Idella overgenomen. Idella levert financiële software en diensten voor pensioenfondsen, banken en verzekeringsmaatschappijen in Nederland.

 

De transactie is de vierde acquisitie door Visma in Nederland in de afgelopen vier maanden. De overname past in de strategie om de activiteiten in deze regio verder uit te breiden en de marktpositie in Noord-Europa te versterken.

 

Eerder dit jaar kondigde Visma al de overname aan van de Nederlandse ondernemingen ProActive, Raet en PinkWeb. Het bedrijf blijft zoeken naar mogelijkheden om de aanwezigheid en het productaanbod in Nederland  te vergroten.
 

Visma is actief in heel Scandinavië, de Benelux en Centraal- en Oost-Europa en heeft meer dan 8.500 medewerkers en 850.000 klanten. De netto-omzet bedroeg in 2017 circa EUR 1,2 miljard. 

 

Visma is een deelneming van Hg, een gespecialiseerde investeerder in de sector. Hg heeft fondsen met in totaal EUR 10 miljard onder beheer waar meer dan 100 hoogwaardige institutionele beleggers in deelnemen.

 

SPJ ondersteunt Hg in Nederland in mediacontacten.

Delen

Reageer (0 Reacties)